Mijn naam is Bart Lenaerts, een toegewijde fotograaf gevestigd in Mechelen.
In 2014 bundelde ik mijn krachten met Jolijn Gyssels om Eiskreem, Noen en de MLKSHKBAR te stichten, een reeks succesvolle ondernemingen die de culinaire wereld hebben verrijkt met innovatieve concepten en hoogwaardige ervaringen. Deze ervaringen hebben mijn inzicht in ondernemerschap en mijn visuele esthetiek als fotograaf verfijnd.
In 2020 besloot ik mijn kennis verder te verdiepen en begon ik een academische opleiding in de kunst van de fotografie. Datzelfde jaar markeerde ook de lancering van BuroMuro, een ambitieus initiatief dat tot doel heeft een eerlijk en stimulerend platform te creƫren voor het verbinden van creatieve kunstenaars met kunstliefhebbers. Hierbij streven we naar het bevorderen van artistieke expressie en innovatie.
Mijn streven naar excellentie in zowel de kunst van de fotografie als in ondernemerschap heeft me gedreven om mijn expertise te delen en samenwerkingen te omarmen. Ik sta altijd open voor nieuwe mogelijkheden om onze krachten te bundelen en te streven naar buitengewone projecten. Mijn brede kennis en passie voor zowel het visuele als het zakelijke aspect maken mij een waardevolle partner voor hen die op zoek zijn naar een unieke en professionele benadering van hun projecten.
Bart Lenaerts
0476860126
Back to Top